Контраст
Шрифт
Іспит у форматі поліцейського квесту: як курсанти ДДУВС перевіряють свій рівень підготовки?
Понад 80 курсантів факультету стратегічних розслідувань нещодавно пройшли державну атестацію за профільними дисциплінами на здобуття освітнього ступеня «бакалавр».
НАВС

Державні іспити проходили у форматі поліцейського квесту. Знання та навички курсантів оцінювали запрошені практичні працівники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

 

Так, до складу комісії увійшли начальник управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області полковник поліції Андрій Даниляк, а також заступник начальника УСР в Дніпропетровській області полковник поліції Віктор Діденко.

 

Державний іспит складався із двох етапів. У рамках теоретичної частини курсанти давали письмові відповіді на питання.

 

Друга частина атестації – безпосередньо поліцейський квест. У ході перевірки професійних навичок курсантам запропонували 5 різних фабул: опрацювання оперативної інформації та затримання «вора в законі»; припинення діяльності організованої групи торгівців зброєю; виявлення та припинення діяльності організованої групи вимагачів, що вчинили викрадення людини; припинення злочинної діяльності осіб за фактами поширення ними злочинного впливу і постачання наркотиків у СІЗО; документування та попередження вбивства на замовлення.

 

 

 

 

 

Курсанти були поділені на підгрупи відповідно до фабули, яку вони отримали. За кожною з них хлопці та дівчата переміщалися, виконуючи поетапні завдання квесту.

 

Зазначимо, що невдовзі у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбудеться випуск курсантів: вони отримають звання офіцерів поліції та розпочнуть несення служби у практичних підрозділах стратегічних розслідувань.

 

Відділення зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
15.11.2023
Всеукраїнська науково-практична конференція «Юридична клінічна практика: становлення, сучасний стан та перспективи розвитку»
Конференція пройде 23 листопада 2023 року о 10:00 в очно-дистанційному режимі. Запрошуються практичні працівники, науково-педагогічні працівники закладів освіти, здобувачі вищої освіти, громадськість тощо.
14:15 21.04.2021
Подолати корупційні ризики: у ДДУВС – масштабний круглий стіл!
У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся круглий стіл «Визначення корупційних ризиків у діяльності МВС, шляхів запобігання та протидії корупції в МВС». Захід відбувся за ініціативи Міністерства внутрішніх справ України т...