Контраст
Шрифт
Науковцями кафедри адміністративної діяльності поліції ОДУВС розроблено інформаційні картки з питань домашнього насильства
НАВС

27 листопада поліцейські Управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області, Управління патрульної поліції та керівники мобільних бригад соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства особам в м. Одеса отримали від представників Одеського державного університету внутрішніх справ за сприяння муніципального консультанта UNFPA в м. Одеса Людмили Акімової 3000 екземплярів інформаційних карток для учасників домашнього насильства – свідків, постраждалих осіб та кривдників.

 

В рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» представниками кафедри адміністративної діяльності поліції факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності та Центру ґендерної освіти Одеського державного університету внутрішніх справ були розроблені інформаційні картки, які мають сприяти підвищенню якості інформування поліцейськими учасників ситуації домашнього насильства.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: