Контраст
Шрифт
Правові та економічні процеси у контексті євроінтеграції обговорили на всеукраїнському рівні
Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні дослідження правових та економічних процесів у контексті євроінтеграції» відбулася нещодавно у ДДУВС. Захід приурочено до Дня науки.
НАВС

Участь у конференції взяли здобувачі вищої освіти Національної академії внутрішніх справ, Академії державної прикордонної служби імені Богдана Хмельницького, Харківського національного університету внутрішніх справ, Київського факультету Національної академії Національної гвардії України та Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

 

До складу президії увійшли: ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко, проректорка Лариса Наливайко, помічниця ректора з гендерних питань Ірина Грицай, завідувачка відділення забезпечення якості освітньої діяльності Марія Вакулич, декан юридичного факультету Вікторія Савіщенко, декан факультету органів досудового розслідування Сергій Обшалов, а також декан факультету кримінальної поліції Сергій Балабан.

 

 

 

 

 

Відкрив захід ректор Андрій Фоменко. Він зазначив, що здобувачі вищої освіти – це науковий потенціал та міцний фундамент майбутнього у правовому забезпеченні держави.

 

«Наша молодь систематично демонструє високі результати за підсумками участі у конкурсах наукових робіт як відомчого, так і всеукраїнського рівня. Переконаний, що всі свої знання та вміння ви спрямуєте на розвиток нашої країни, запровадження своїх ідей у подальшій науковій і практичній діяльності. До того ж, окреслена у темі конференції проблематика охоплює великий спектр питань, серед яких кожен майбутній правник може знайти свою професійну гілку», – зауважив Андрій Євгенович.

 

 

 

 

У ході конференції ректор ДДУВС вручив дипломи переможцям Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей у 2020-2021 навчальному році. Так, дипломом І ступеня нагороджено студентку 4 курсу юридичного факультету Марію Землянко у номінації «Теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень; філософія права» (науковий керівник – проректора ДДУВС Лариса Наливайко).

 

 

Курсантка 4 курсу факультету органів досудового розслідування Віолетта Рец була нагороджена дипломом І ступеня у номінації «Кримінальне право та кримінологія» (науковий керівник – старший науковий співробітник кафедри кримінального права та кримінології Василь Березняк).

 

 

Диплом І ступеня також отримала студентка 3 курсу юридичного факультету Анастасія Мухай у номінації «Право» (науковий керівник – доцент кафедри загальноправових дисциплін Дмитро Припутень).

 

Дипломами ІІІ ступеня було нагороджено курсантку 2 курсу факультету органів досудового розслідування Аліну Немеш у номінації «Службове право» (науковий керівник – професорка кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Ганна Блінова); студента 4 курсу юридичного факультету Богдана Арнаутова у номінації «Право» (науковий керівник – професорка кафедри цивільно-правових дисциплін Лілія Золотухіна).

 

 

 

Зокрема, подякою галузевої конкурсної комісії у номінації «Адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право» було нагороджено курсантку 2 курсу факультету кримінальної поліції Яну Лазарєву (науковий керівник – старший викладач кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Микола Репан).

 

 

Курсанти та студенти також були нагороджені подяками та грамотами за активну участь у науково-дослідній роботі закладу.

 

 

 

 

У рамках проведення науково-практичного заходу підбили підсумки й університетського конкурсу на кращу наукову роботу серед здобувачів вищої освіти. Так, у 2020-21 навчальному році для участі в конкурсі було подано 47 наукових робіт, із яких за результатами рецензування відібрано 28 кращих та здобуто 9 перших призових місць.

 

 

Відділення зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
06.09.2023
Гендерні питання: курсантка ДДУВС взяла участь у Літній школі «ЮрФем»
У Львові пройшли зустрічі V Літньої школи «ЮрФем», які проводились Асоціацією жінок-юристок України у партнерстві з організацією Lawyers Without Borders Canada (LWBC). ДДУВС представляла Катерина Грибченко.
10.07.2023
У ДДУВС – забіг вдячності!
Колективний забіг на підтримку українських Захисників та Захисниць провели цього ранку представники закладів вищої освіти системи МВС України. Приєднався до марафону і Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ.