Контраст
Шрифт
Представники КМЄС нагородили курсантів-переможців конкурсу «Відправимо корупцію на карантин» в ОДУВС
НАВС

Одеський державний університет внутрішінх справ відвідав старший радник з питань правоохоронної діяльності Консультативної місії Європейського Союзу, генерал-лейтенант поліції у відставці Георгіос Покас (Греція). До складу делегації також увійшли Богдан Шапка та Олег Сологуб — експерти із питань боротьби з корупцією Консультативної Місії Європейського Союзу.



Експерти прибули до університету для нагородження курсантів-переможців конкурсу «Відправимо корупцію на карантин», організаторами котрого виступили Консультативна місія Європейського Союзу та Фонд Ганса Зайделя.



З привітальною промовою виступив перший проректор Володимир Грохольський та подякував представникам КМЄС за постійну підтримку та допомогу в реалізації проєктів університету. В свою чергу Георгіос Покас зазначив, що робота талановитої молоді підіймає дуже актуальну проблематику сьогодення, подякував за активну участь у конкурсі та підкреслив креативний підхід до створення роботи.



Так, участь у конкурсі взяло 14 вищих навчальних закладів Міністерства внутрішніх справ, а це: 45 командних та 66 індивідуальних робіт. Оцінювання робіт учасників проводилось колегією журі, у складі уповноважених представників КМЄС, ФГЗ, Громадської ради МВС України, Центру протидії корупції, Маріупольського центру запобігання корупції та Харківського антикорупційного центру, на предмет актуальності контенту, у прив’язці до антикорупційних реалій, якості робіт, а також креативності підходу, з точки зору ймовірного інтересу й потенційного впливу на цільову аудиторію



Команда ОДУВС «Переможемо разом» у складі Поліни Узюм, курсантки 401 взводу факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції та Звягінцева Микити, курсанта 212 взводу факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування, посіла 3 місце в категорії «ВІДЕО». Також команда отримала приз глядацьких симпатій.



Щиро вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів!

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: