Контраст
Шрифт
Професорка юридичного факультету ЛьвДУВС перемогла у Конкурсі імені академіка Володимира Сташиса
НАВС

Професорка кафедри кримінально-правових дисциплін юридичного факультету ЛьвДУВС Ірина Гловюк є авторкою понад 300 наукових, науково-практичних та навчальних публікацій. Її монографія «Кримінально-процесуальні функції: теорія, методологія та практика реалізації на основі положень Кримінального процесуального кодексу України 2012 р.» отримала перше місце у Конкурсі імені академіка Володимира Сташиса. Дослідження Ірини Гловюк визнали кращим серед видань у сфері наук кримінально-правового циклу.

10

Як розповіла авторка, над цією роботою вона працювала більше двох років. «Монографія містить аналіз практики застосування норм Кримінального процесуального кодексу, а також пропозиції щодо змін та доповнень його норм, - зауважила Ірина Гловюк. - Це перше спеціальне комплексне дослідження теоретичних, методологічних та практичних аспектів кримінально-процесуальних функцій на основі положень КПК України 2012 року».

10

Конкурс імені академіка Володимира Сташиса проводиться задля відзначення талановитих організаторів у сфері наук кримінально-правового циклу, а також авторів кращих наукових видань із кримінального права, кримінології, кримінально-виконавчого права, кримінального процесу, криміналістики, судової експертизи, оперативно-розшукової діяльності, судоустрою, прокуратури та адвокатури. Організатори конкурсу прагнуть стимулювати науковців до подальшої плідної роботи.

Вітаємо Ірину Гловюк із перемогою у Конкурсі, бажаємо натхнення, цікавих ідей та невпинного пошуку, а також нових досягнень на науковій ниві!

Схожі новини: