Контраст
Шрифт
Вітаємо випускників Одеського державного університету внутрішніх справ 2021 року
НАВС

В Одеському державному університеті внутрішніх справ відбулося урочисте вручення дипломів бакалаврів Права та Правоохоронної діяльності. 146 здобувачів вищої освіти заочної форми навчання навчально-наукового інституту права та кібербезпеки спеціальностей «Право» та «Правоохоронна діяльність» успішно завершили навчання та отримали дипломи бакалаврів.



Привітати бакалаврів та вручити їм дипломи зібрались керівництво державного університету: перший проректор Володимир Грохольський, проректори Павло Берназ та Олександр Поліщук, директор навчально-наукового інституту права та кібербезпеки Юлія Громенко, викладачі та методисти.



Позитивні емоції та піднесену атмосферу випуску створювали пісні у виконанні вокального колективу університету «Крок до зірок».



«Від імені всіх випускників висловлюю слова щирої подяки всьому колективу Одеського державного університету внутрішніх справ за отримані знання. Я щаслива, що 5 років тому обрала саме ОДУВС! Нехай рідний університет живе і процвітає!», – поділилася своїми враженнями випускниця Ольга Тюріна.



Щиро вітаємо наших випускників з визначною подією у житті. Бажаємо вам високих професійних досягнень, кар’єрного зростання, миру та злагоди!

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: