Контраст
Шрифт
Вперше у ДДУВС: випуск магістрів факультету соціально-психологічної освіти та управління!
Сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся урочистий випуск магістрів за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування». Дипломи освітнього ступеня «магістр» отримав 41 студент, з них 2 здобули дипломи з відзнакою. Яким був захід – у нашому матеріалі.
НАВС

Урочистий випуск магістрів приурочено до Дня державної служби України.

 

 

Із початком нового життєвого етапу випускників привітав ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко.

 

 

 

 

«Новий щабель розвитку, який ви подолали завдяки своїм здібностям та натхненню – це справжнє досягнення, із яким я вас вітаю. До того ж, сьогоднішній день є знаковим для нашого закладу, адже ви – перший випуск магістрів з факультету соціально-психологічної освіти та управління. Хотів би побажати вам успіхів, натхнення та наснаги. Нехай навички, які ви здобули під час навчання, стануть в нагоді у професійному житті та слугують мотивацією рухатися вперед», – зазначив Андрій Євгенович.

 

У рамках заходу відбулася церемонія вручення дипломів.

 

 

 

 

 

 

 

Подякували університету та своїм викладачам і випускники. Так, від імені усіх магістрів до присутніх звернулася Катерина Малюк.

 

«Навчання в університеті – одна з найяскравіших сторінок у нашому житті, адже досвід, який ми тут здобуваємо, залишається з нами упродовж усього життя. Дякуємо за якісну освіту! Висловлюємо слова вдячності керівництву та викладачам. Ви завжди були уважними до нас та ділилися з нами не тільки професійними навичками, а й життєвими порадами, та найголовніше – не давали зійти з обраного шляху», – зауважила випускниця.

 

 

 

Своїми враженнями про випуск поділилася й Анна Кравчук.

 

«Радію, що починаю реалізовуватися у професійному плані, але сумно прощатися з університетом. За роки навчання він став для мене не тільки «храмом знань», а й місцем, де я знайшла нових друзів, як серед молоді, так і серед справжніх знавців своєї справи. Бажаю успіхів та процвітання усім співробітникам та легких сесій студентам!» – прокоментувала Анна Кравчук.

 

 

 

 

Відділення зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
11:24 01.10.2020
Професійно-орієнтовані дисципліни: посилено практичну складову!
У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ розпочалися практичні позанавчальні заняття для курсантів факультету підготовки фахівців для підрозділів стратегічних розслідувань за напрямком «Інформаційно-аналітичне забезпечення діяльн...
15.09.2023
«Be Brave Like Ukraine»: благодійна ініціатива триває
Курсанти ДДУВС спільно з громадськими діячами Дніпровського Медичного Кластеру вчергове завітали з подарунками до Регіонального медичного центру родинного здоров’я. Пакунки для малечі вручили у рамках благодійної програми «Be Brave Like Ukraine».