Контраст
Шрифт
Зброя та безпека – 2021
НАВС

У період з 15 до 18 червня в Міжнародному виставковому центрі столиці проходила щорічна ХVІI Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека – 2021». Традиційно головними організаторами є Міністерство внутрішніх справ України, Міністерство оборони України, Служба безпеки України, а також Державний концерн «Укроборонпром».

 

Зброя та безпека – 2021

 

Захід відвідав Віцепрем’єр-міністр України – Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський, заступник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, заступники Міністра оборони України, Головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Руслан Хомчак, голова ДК «Укроборонпром» Юрій Гусєв, представники збройних сил країн – членів НАТО й інші високоповажні гості.

Виставка «Зброя та безпека» є унікальним інструментом для поглиблення військового й військово-технічного співробітництва з іноземними партнерами, посилення вітчизняного економічного потенціалу та побудови нової сильної України. Серед експонатів було представлено найсучасніші зразки зброї, засоби індивідуального екіпірування солдата на полі бою, обладнання та військову техніку для використання збройними силами, озброєння та екіпірування правоохоронних органів тощо.

Нові розробки у сфері оборони й авіакосмічної галузі представляли 332 підприємства, з яких 35 – іноземні компанії з 13 країн.

 

Зброя та безпека – 2021

 

Традиційно серед учасників масштабного міжнародного заходу – Національна академія внутрішніх справ. Експозиції академії повсякчас привертають активну увагу відвідувачів.

 

Зброя та безпека – 2021

 

Охочі мали можливість ознайомитися з науковими та практичними розробками й здобутками академії, пройти майстер-клас із надання першої домедичної допомоги від працівників центру домедичної підготовки, опитування з використанням поліграфа – у фахівців центру поліграфологічних досліджень, а також поспілкуватися з представниками Центру кримінальної аналітики НАВС.

 

Зброя та безпека – 2021

 

 

Зброя та безпека – 2021

 

 

Зброя та безпека – 2021

 

 

Зброя та безпека – 2021

 

 

Зброя та безпека – 2021

 

Цей захід у контексті святкування 100-річчя Національної академії внутрішніх справ був знаковим. Адже академія вкотре засвідчила здатність забезпечувати належну підготовку висококваліфікованих кадрів для силового сектору, а також здійснювати фундаментальні дослідження з актуальних питань правоохоронної діяльності.

 

Відділ організації наукової діяльності
та захисту прав інтелектуальної власності НАВС

Схожі новини: