Контраст
Шрифт
Зустріч міністра у справах ветеранів з ректором ДДУВС: ключові результати
Пані міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна сьогодні відвідала Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ та в ході робочого візиту зустрілася з ректором полковником поліції Андрієм Фоменком.
НАВС

У рамках бесіди ректор ДДУВС презентував діяльність закладу, а також розповів про ключові локації та тренінгові центри, за допомогою яких відпрацьовують отримані знання майбутні поліцейські.

 

Як зауважив Андрій Фоменко, практична складова у процесі навчання курсантів має неабияке значення, тож, саме цьому напряму приділяється особлива увага.

 

 

 

У ході зустрічі міністр у справах ветеранів мала змогу побачити основні локації Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Так, Юлія Лапутіна ознайомилась із діяльністю психотренінгового комплексу та зацікавилася процесом реабілітації ветеранів АТО / ООС та членів їхніх сімей, що здійснюють психологи центру.

 

За результатами зустрічі міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна та ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко домовилися про співпрацю та подальшу взаємодію.

 

Міністр у справах ветеранів також зустрілася із курсантами Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Вона акцентувала увагу на важливості комунікації поліцейських з громадянами, адже спілкування є одним із ключових засобів реалізації усіх напрямів правоохоронної діяльності.

 

 

 

 

Курсанти ДДУВС долучилися до бесіди та ставили питання.

 

 

Зазначимо, що Юлія Лапутіна брала активну участь у звільненні Краматорська у 2014 році. Вона також стала ініціатором акції «Краматорськ – це Україна», яку підтримали в інших містах. Одним з найважливіших завдань на посаді міністра у справах ветеранів Юлія Лапутіна вбачає психологічну реабілітацію учасників бойових дій.

 

Відділення зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
17.10.2023
Психолог ДДУВС увійшов до всеукраїнського експертного реєстру
Завідувач відділення психологічного забезпечення Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Сергій Вишневський пройшов конкурс, закінчив навчання та був внесений до всеукраїнського реєстру психологів.
14:40 09.04.2021
Впровадження квест-технологій у процес підготовки майбутніх фахівців у ДДУВС
У статті досліджено досвід впровадження квест-технологій навчання у процес підготовки майбутніх фахівців у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Додатково обґрунтовано їх ефективність та доцільність подальшого використання закл...