Контраст
Шрифт
2 роки занять – рік стажування: курсантів ДДУВС готують до поліцейської служби за оновленою програмою!
Сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся персональний розподіл на стажування 92 курсантів, які навчалися за системою «2 роки курсант – 1 рік слухач». Юнаків та дівчат призначили на посади молодшого складу поліції та направлятимуть до територіальних органів Національної поліції України. Докладніше про захід – у матеріалі.
НАВС

Засідання комісії та безпосередній розподіл курсантів проходив відповідно до санітарно-протиепідемічних норм.

 

 

 

До складу комісії увійшли: ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області полковник поліції Юрій Небеський, перший проректор ДДУВС Володимир Ковбаса, проректори Лариса Наливайко та Олександр Сидоров, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області капітан поліції Володимир Богоніс, директор Навчально-наукового інституту заочного навчання та підвищення кваліфікації підполковник поліції Олександр Юнін, декан факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності полковник поліції Костянтин Бахчев, начальник відділу кадрового забезпечення майор поліції Андрій Іваниця, завідувач відділення роботи з перемінним складом відділу кадрового забезпечення Олександр Ліньков.

 

 

 

За рішенням комісії з персонального розподілу у підрозділах ГУНП Дніпропетровської області нестимуть службу 58 курсантів, Донецької – 3, Запорізької – 13, Кіровоградської – 6, Луганської – 1, Миколаївської – 2, Полтавської – 1, Сумської – 2, Херсонської – 1, Черкаської – 5.

 

 

 

 

Зазначимо, що згідно з освітньої програмою «2 роки курсант – 1 рік слухач», курсанти факультетів превентивної діяльності упродовж двох років навчаються в університеті, після чого за бажанням на рік відряджаються до практичних підрозділів Нацполіції. Під керівництвом досвідчених наставників вони мають змогу отримати практичні навички. У цей час навчання у закладі продовжується у заочному форматі.

Як зазначають члени комісії, курсанти будуть призначені на посади молодшого начальницького складу для проходження стажування відповідно до свого фаху. Офіційний випуск та остаточне призначення їх на офіцерські посади очікується в червні цього року.

 

 

 

 

 

Відділення зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
25.09.2023
Курсант ДДУВС виборов золото на Кубку з джиу-джитсу
Курсанти факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції, вихованці спортивного клубу «UPGRADE», взяли участь у відкритому Кубку з бразильського джиу-джитсу «TOP GUN CUP».
11:35 26.11.2021
Об’єднуємо зусилля проти насильства!
У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся тренінг «Взаємодія Національної поліції та суб’єктів соціальної роботи у сфері протидії домашньому насильству та насильств...