Контраст
Шрифт
55 – це лише початок: у ДДУВС – ювілей з дня заснування!
Сьогодні Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ відзначає 55 річницю з дня заснування! Святковий день розпочали з урочистого шикування на плацу. Яким був захід – далі докладніше.
НАВС

Із привітальними словами до курсантів, студентів, фахівців та ветеранів закладу звернувся ректор полковник поліції Андрій Фоменко.

 

 

«Ми пишаємося історією нашого університету, адже за роки свого становлення він пройшов довгий шлях та став провідним закладом освіти не лише Придніпров’я, а й взагалі держави. Всі ці роки були насичені знаковими подіями, здобутками та досягненнями. Наполеглива та самовіддана робота, постійний науковий і творчий пошук, загальнонаціональне та світове визнання успіхів десятків тисяч наших випускників – це основний критерій ефективної освітньої діяльності команди ДДУВС», – зауважив Андрій Євгенович.

 

 

 

У рамках заходу відомчими заохочувальними відзнаками Національної поліції України – медалями «Ветеран служби» та «20 років сумлінної служби» – були нагороджені фахівці ДДУВС.

 

 

Окрім цього, ректор відзначив найбільш активних курсантів та студентів за високі досягнення у навчанні, активну участь у громадському житті університету та різноманітних творчих конкурсах.

 

 

 

 

«Я хотіла би привітати Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ. З кожним днем я починаю все більше усвідомлювати, що недарма обрала саме цей заклад, адже в його стінах змогла отримати не лише нові досягнення, але й товаришів, друзів, необхідні знання та досвід», – ділиться враженнями курсантка 2 курсу факультету кримінальної поліції Яна Лазарєва.

 

 

Нагороди також отримали спортсмени, які захищають честь закладу на національних та міжнародних змаганнях.

 

 

Окремо було відзначено курсантів, які постійно беруть участь у донорському русі та рятують людські життя.

 

 

 

 

 

 

Відділення зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
12.01.2024
Викладачі ДДУВС готуються навчати поліцейських для роботи в школах
З метою підготовки науково-педагогічних працівників Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ для якісного проведення занять за програмою підвищення кваліфікації поліцейських із забезпечення безпеки в закладах освіти керівництвом ДД...
15.06.2023
Експерти та науковці – пліч-о-пліч. ДДУВС та НДІ судових експертиз уклали Меморандум про співпрацю
Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ та Дніпропетровський науково-дослідний інститут судових експертиз Міністерства юстиції України уклали Меморандум про співпрацю. Відтепер знання працівників обох структур будуть спільно застосов...