Контраст
Шрифт
А що там із досягненнями?
До Нового року важливо встигнути зробити 3 речі: приготувати олів`є, зібрати подарунки для рідних та скласти список своїх досягнень! Ми у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ ще не дійшли до олів`є, але подарунки переможцям новорічних конкурсів вже надсилаємо! Залишилося ще ТОП-досягнень сформувати. І тут нам точно є чим поділитися! Обійшли у «Динаміаді-2020» силовиків!
НАВС

Програма комплексних змагань «Динаміада-2020» включає в себе відразу декілька напрямів: гирьовий спорт, футзал, легкоатлетичний крос, поліатлон, боротьбу самбо, практичну стрільбу та шахи. За результатами цьогорічного турніру абсолютну перемогу виборола збірна Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, обійшовши представників Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області та Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Розпочали співпрацю із громадським рухом «Джендер Стрім»!

 

А що там із досягненнями?

 

Громадський рух «Джендер Стрім» упродовж останніх чотирьох років активно сприяє досягненню рівності прав та можливостей жінок і чоловіків у соціально-економічній, громадсько-політичній, освітній сферах. Організація також працює у напрямку захисту людської гідності, підвищення рівня гендерної освіти громадян та громадянок.

Надавали в регіоні правову допомогу!

 

А що там із досягненнями?

 

Фахівці юридичної клініки «Істина» надали 131 консультацію та правову допомогу (у період карантину здійснювалось дистанційне консультування клієнтів через звернення на гарячу лінію Координаційного центру з надання правової допомоги ДДУВС). Окрім цього, юридична клініка «Істина» активно брала участь у заходах Асоціації юридичних клінік України. Також представники клініки:

• започаткували проведення спільно з правовим клубом «Правокатор» Міжрегіонального науково-практичного форуму «Актуальні питання взаємодії суб’єктів, які мають здійснювати заходи з реагування та профілактики на випадки насильства у закладах освіти»;
• опубліковали 78 тез доповідей, 1 наукову статтю студентів-клініцистів у збірниках матеріалів конференцій на теренах України та за кордоном;
• провели разом зі студентами (курсантами)-клініцистами 50 тематичних бесід, тренінгів, майстер-класів та практичних занять з правових питань дистанційно на платформі Zoom.

У ДДУВС – новий рівень психологічного напряму діяльності!

 

А що там із досягненнями?

 

Психологи відділення психологічного забезпечення ДДУВС увійшли до ГС «Національної психологічної асоціації України» та були прийняті до Асоціації психологів Вищої школи України.

Напрацювання фахівців ДДУВС схвалили у Головному офісі Ради Європи!

 

А що там із досягненнями?

 

Співробітники Навчально-наукової лабораторії дослідження проблем правового статусу внутрішньо переміщених осіб та забезпечення гендерної рівності під керівництвом проректорки Лариси Наливайко провели аналітичне дослідження за підтримки Проєкту Ради Європи «Внутрішнє переміщення в Україні: розробка тривалих рішень». Його результати були позитивно схвалені Головним офісом Ради Європи (м. Страсбург). У подальшому вони будуть використані для формування рекомендацій як для України, так і для інших держав світу, які зіткнулись з проблемою вимушеного переміщення.

Розгорнули у ДДУВС волонтерський рух

 

А що там із досягненнями?

 

Координаційний центр «Я – волонтер» розпочав свою роботу 2 квітня 2020 року. З перших днів курсанти та студенти почали допомагати маломобільним групам населення, розгорнувши у ДДУВС потужний волонтерський рух. За час існування координаційного центру на «гарячу лінію» університету надійшло 617 дзвінків, курсанти-волонтери надали соціальну допомогу 7089 особам.

Четверта хвиля підготовки поліцейських офіцерів громад успішно завершилася у ДДУВС!

 

А що там із досягненнями?

 

118 правоохоронців із 16 областей України вже несуть службу в об’єднаних територіальних громадах. Підготовка на базі ДДУВС тривала майже 3 місяці. За цей час до навчального процесу залучили найкращих інструкторів, досвідчених правоохоронців, представників соціальних служб та ICITAP.

Золото, срібло і бронзу вибороли на Чемпіонаті України самбісти ДДУВС!

 

А що там із досягненнями?

 

У Сумах розіграли медалі Молодіжного чемпіонату України зі спортивного та бойового самбо. В турнірі взяли участь більше півсотні спортсменів із 23 регіонів України. Серед призерів – борці Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

 

Відділення зв’язків з громадськістю

Схожі новини: