Контраст
Шрифт
Ад’юнкт НАВС здобув право на участь у Програмі стажування в Апараті Верховної Ради України
НАВС

Адʼюнкт кафедри конституційного права та прав людини НАВС старший лейтенант поліції Володимир Васечко став одним із переможців конкурсного відбору на участь у програмі стажування в Апараті Верховної Ради України. З 25 січня до 22 липня 2021 року він проходитиме стажування в секретаріаті Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики.

Стажування в секретаріаті Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики передбачає ексклюзивні навчальні курси із законотворчого процесу й аналізу політики, спеціалізовані лекції, тренінги, орієнтовані переважно на підготовку у сфері державної служби. Завдяки цьому наш ад’юнкт матиме широкі можливості для розвитку власного лідерського потенціалу, працюватиме з народними депутатами України, політичними та громадськими діячами, експертами з різних галузей, науковцями.

Володимир Васечко є членом громадської організації «Європейська молодь України» (молодіжна організація, що поширює європейські демократичні та ліберальні принципи в нашій країні). Йому вдалося пройти відбір на позицію Kyiv Region Young European Ambassadors Coordinator, що безумовно спонукало до перманентного прогресу й отримання унікального досвіду співпраці з успішною молоддю.

Зауважимо, що науково-дослідною роботою Володимир цікавиться з першого курсу навчання в академії. Він багаторазовий учасник і призер наукових конкурсів, форумів, круглих столів, конференцій, що проходили як у НАВС, так і поза її межами.

Володимир Васечко прокоментував свою перемогу в конкурсному відборі для участі в програмі стажування в Апараті Верховної Ради України: «Тема антикорупційної політики завжди була цікавою для мене, проте глибше зануритися в цю сферу вдалося під час участі в роботі літнього англомовного табору «Criminal Justice in Action» (проєкт фінансовано за підтримки Посольства США в Україні). Саме там я отримав цінні знання, якими ділилися практичні працівники антикорупційної інфраструктури України – від детективів НАБУ до голови Вищого антикорупційного суду України».

Також Володимир був учасником Першої антикорупційної онлайн школи НАБУ. Це понад 15 годин дискусій, інтерактиву, розроблення проєктів і цілодобова причетність до антикорупційного руху в Україні. А головне – можливість перейняти унікальний досвід, теоретичні та практичні знання від детективів НАБУ, прокурорів САП, суддів ВАКС, працівників НАЗК і громадських організацій у сфері протидії корупції.

Володимир вільно володіє англійською мовою, також вивчає французьку. У своєму науковому доробку має значну кількість наукових публікацій, переважна більшість з яких – англійською мовою.

Крім цього, старший лейтенант поліції Володимир Васечко – активний учасник спортивного життя академії, зокрема член збірної команди НАВС із футболу. Має чимало спортивних нагород і відзнак.

Вітаємо нашого адʼюнкта з високими досягненнями, бажаємо йому успішно підкорювати нові вершини на шляху фахового становлення й особистісного зростання. Також висловлюємо вдячність керівництву академії за створення необхідних умов для розвитку наукового та професійного потенціалу майбутніх правоохоронців.

Відділ організації наукової діяльності
та захисту прав інтелектуальної власності,
відділ докторантури та ад’юнктури НАВС

Схожі новини: