Контраст
Шрифт
«Be Brave Like Ukraine»: благодійна ініціатива триває
Курсанти ДДУВС спільно з громадськими діячами Дніпровського Медичного Кластеру вчергове завітали з подарунками до Регіонального медичного центру родинного здоров’я. Пакунки для малечі вручили у рамках благодійної програми «Be Brave Like Ukraine».
НАВС

Під час візиту майбутні правоохоронці поспілкувалися із генеральним директором лікарні Олексієм Власовим, який провів захід із національно-патріотичного виховання на тему «Діти та війна».

 

 

Курсанти дізналися, що кожна 10-та дитина в Україні, що постраждала від дій російських агресорів, пройшла через Регіональний медцентр. Тут лікували як маленьких пацієнтів, так і їхніх батьків, оскільки пріоритетом для медиків було збереження родини разом. Останній рік лікарня частково переорієнтувалася на надання медичних послуг, пов’язаних із повномасштабним вторгненням рф – це мінно-вибухові та військові травми.

 

 

Олексій Власов підкреслив важливість співпраці медичних працівників та правоохоронців, визначив можливі пріоритетні напрямки подальшої взаємодії між медичним закладом та університетом.

 

 

 

 

 

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини: