Контраст
Шрифт
Бінарне лекційне заняття з навчальної дисципліни «Особливості розслідування окремих видів злочинів» в ОДУВС
НАВС

22 вересня професором кафедри криміналістики та психології факультету підготовки фахівців для органів досудового розслідування кандидатом юридичних наук, старшим науковим співробітником, доцентом підполковником поліції Горбаньовим Ігорем спільно з інспектором-криміналістом СУ ГУНП в Одеській області лейтенантом поліції Патрікан Вікторією, а також представниками велопатруля Управління патрульної поліції в Одеській області проведено бінарне лекційне заняття з навчальної дисципліни «Особливості розслідування окремих видів злочинів» за темою «Специфіка розслідування злочинного порушення правил безпеки дорожнього руху».

 

 

 

У ході бінарного заняття була відпрацьована типова ситуація з наїздом транспортного засобу на пішохода. Проведено слідчу (розшукову) дію огляд місця події з пошуком, фіксацією, описом та вилученням слідів; складанням схеми дорожньо-транспортної пригоди. Окремо було вирішено завдання з визначення особи, що знаходилася за кермом під час наїзду. Складено алгоритм невідкладних слідчих (розшукових) дій на початковому етапі розслідування порушення правил безпеки дорожнього руху, а також висвітлено питання взаємодії слідчого з іншими підрозділами Національної поліції України.

Одеський державний університет внутрішніх справ висловлює слова щирої вдячності співробітникам Слідчого управління ГУНП в Одеській області та Управління патрульної поліції в Одеській області за сприяння у набутті слухачами магістратури професійних компетентностей!

 

ВЗГ ОДУВС

 

Схожі новини: