Контраст
Шрифт
Бінарне заняття для ад'юнктів ОДУВС
НАВС
Сучасний період розвитку нашої держави потребує якісно нового рівня розуміння політики, як явища суспільного життя, де важливе місце посідає питання захисту прав людини.
 
 
 
На запрошення університету, із ад’юнктами вишу зустрілася старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності Управління дотримання прав людини Національної поліції України Жанна Мішкевич.
Разом із завідувачем кафедри соціально-економічних дисциплін доктором філософських наук, професором Оксаною Надибською вони провели бінарну лекцію «Філософія політики» з навчальної дисципліни «Соціальна філософія».
Наявність в аудиторії двох лекторів зробило лекцію вдалим поєднанням теорії та практики, сприяло формуванню культури дискусії, навчило ад’юнктів порівнювати, дивитися на одне і те ж явище з різних сторін, сприймати різні точки зору як такі, що взаємодоповнюють одна одну, толерантно відноситися до них.
 
 
 
Учасники зустрічі погодилися у необхідності подальшої розбудови та підтримки механізмів захисту прав людини, від чого залежить позиціонування України як сучасної правової держави.
 
ВЗГ ОДУВС
 
 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
Схожі новини: