Контраст
Шрифт
Чергова зустріч учасників Speaking Club в ОДУВС
НАВС
Ініційований ректором Одеського державного університету внутрішніх справ В’ячеславом Аброськіним проєкт «Speaking Club» продовжує свою роботу. 29 вересня відбулася чергова зустріч учасників розмовного клубу.
 
 
 
Метою проєкту є вдосконалення мовних навичок курсантів університету та сприяння оволодінню англійською мовою на більш високому рівні.
Серед цікавих тем, які сьогодні обговорювали курсанти, були як улюблені фільми та ігри, так і елементи форменого одягу поліцейського, види злочинів тощо. Спілкуючись з приводу представлених на зображеннях фільмів, учасники зустрічі обмінювалися думками, описуючи події, які згадували з перегляду кінокартин.
 
 
 
Далі курсантам по групах було запропоновано взяти участь у грі «Асоціації» та підготувати проєкт, зобразивши на аркуші паперу асоціації на визначені теми: відомі українські діячі, найпоширеніші хобі в Україні, обов’язки поліцейських.
«Атмосфера позитивна, курсанти протягом години спілкуються з носієм, викладачем та обговорюють різні теми між собою. Я вважаю, що цей проєкт допоможе майбутнім поліцейським швидко зорієнтуватися у мовній ситуації з носієм, краще його зрозуміти та правильно надати необхідну інформацію», - зазначила викладач кафедри мовної підготовки університету Ольга Чичян.
Всі учасники Speaking Club отримали масу позитивних емоцій, вдосконалюючи свій рівень володіння англійською мовою. Чергова зустріч відбудеться наступного вівторка, тож курсанти, які вже стали постійними гостями розмовного клубу, з нетерпінням чекають на неї.
 
ВЗГ ОДУВС
Схожі новини: