Контраст
Шрифт
«Цифрова юстиція» та партнерство нового рівня!
Угоду про співпрацю між Південно-Східним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Дніпро) та Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ було підписано сьогодні на базі закладу. Окрім цього, студентам ДДУВС презентовано інформаційний проєкт «Digital Justice – цифрова юстиція». Подробиці – у нашому матеріалі.
НАВС

Зустріч представників міжрегіонального управління з ректором ДДУВС полковником поліції Андрієм Фоменком розпочалася з обговорення перспектив подальшої співпраці та визначення ключових напрямів спільної підготовки професійних кадрів.

Так, Андрій Фоменко запропонував організувати проведення в онлайн-форматі занять із представниками міжрегіонального управління для студентів юридичного факультету. Як зазначив ректор, такі методи навчання є достатньо ефективними та дозволять більш досвідченим практикам ділитися своїм досвідом із молоддю.

У рамках зустрічі відбулося підписання Угоди про співпрацю. Підписантами виступили ректор ДДУВС Андрій Фоменко та начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Іван Легостаєв. Згідно з положеннями угоди між двома установами передбачається організація спільних наукових та інноваційних проєктів, наукових та освітніх заходів.

 

 

 

 

Окрім цього, сьогодні на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відбулася презентація інформаційного проєкту «Digital Justice – цифрова юстиція». Студенти юридичного факультету мали змогу докладно ознайомитися з інноваційними послугами, які надаються громадянам у міжрегіональному управлінні для захисту прав та власності людини, забезпечення виконання договорів, ведення бізнесу тощо.

Серед учасників презентації – ректор ДДУВС полковник поліції Андрій Фоменко, начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Іван Легостаєв, перший заступник начальника міжрегіонального управління Ольга Захарова, заступник начальника міжрегіонального управління – начальник Управління забезпечення примусового виконання рішень у Дніпропетровській області Олександр Більчук, проректор ДДУВС Лариса Наливайко.

 

 

 

Модератором заходу виступила завідувачка сектору комунікації з громадськістю Анна Василишина.

Важливість співпраці Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) підкреслив ректор Андрій Фоменко.

«Сьогодні між двома установами було підписано угоду про співпрацю. Це знакова подія для всіх нас. Міжрегіональне управління – наш постійний стейкхолдер, з яким ми співпрацюємо щодо проходження практики нашими студентами та подальшого працевлаштування випускників університету. Приємно також, що сьогоднішній захід проходить в стінах ДДУВС», – зазначив ректор.

 

 

 

Як підкреслив Іван Легостаєв, цифровізація у діяльності юстиції продовжує прискорено нарощувати темпи.

«Державні органи завжди мають відповідати викликам технологічного прогресу, тому що ми гарантуємо зручність громадянам, забезпечуємо можливість користуватися зрозумілими сервісами та отримувати максимальний захист», – зауважив Іван Миколайович.

 

 

У рамках заходу представники міжрегіонального управління презентували головні результати модернізації своєї діяльності. Так, серед питань, які були висвітлені – онлайн-сервіси в сфері державної реєстрації нерухомості, онлайн-сервіси, запроваджені в органах державної реєстрації актів цивільного стану тощо.

 

 

 

Студенти юридичного факультету долучилися до бесіди з фахівцями міжрегіонального управління та мали змогу задавати питання.

 

 

 

Відділення зв’язків з громадськістю ДДУВС

Схожі новини: