Контраст
Шрифт
ДДУВС – бронзовий призер всеукраїнської «Динаміади-2021»!
Нагородження призерів комплексних змагань з неолімпійських видів спорту за програмою «Динаміада-2021» відбулося сьогодні у Міністерстві внутрішніх справ. Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ презентував ректор полковник поліції Андрій Фоменко.
НАВС

Нагородження призерів проходило в залі колегії МВС. Відзнаки переможцям вручав міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.

 

 

 

Команда Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ у загальному заліку посіла 3 місце.

 

 

Кращими спортсмени ДДУВС стали у поліатлоні.

 

4 місце збірна закладу виборола у легкоатлетичному кросі та у чемпіонаті з боротьби самбо.

 

У гирьовому спорті за результатами змагань представники ДДУВС посіли 9 місце.

 

Нагадаємо, що чемпіонат Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України за програмою комплексних змагань «Динаміада-2021» щорічно проводиться серед збірних закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МВС, Національної гвардії України та інших центральних органів виконавчої влади.

 

Відділення зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
06.10.2023
Відкрита лекція з військовими Повітряного командування «Схід»
У рамках міжвідомчої співпраці та з метою підвищення рівня обізнаності курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ було проведено зустріч з військовими Повітряного командування «Схід» у форматі відкритої лекції.
24.02.2024
У ДДУВС відбулось заняття школи молодших командирів
Головна мета школи – підготовка лідерів для якісного функціонування курсантських підрозділів з метою належної організації внутрішньої служби та активізації виховної роботи.