Контраст
Шрифт
ДДУВС допомагає долати бар’єри
Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ долучився до ініціативи першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів». У рамках проєкту в закладі вищої освіти працює автошкола для людей з інвалідністю, де вони опановують теорію і практику водіння. Як це проходить – докладніше дивіться в ефірі 11 телеканалу та Д1.
НАВС

Європейська ідея безбар’єрності все більше впроваджується у сучасне життя українського суспільства. Для людей з інвалідністю створюються зручні умови – пандуси, громадський транспорт з низькою підлогою тощо. Також працюють спеціалізовані автошколи, де учнів навчають керувати автомобілем з ручним обладнанням.

 

 

Така школа працює на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Це проєкт МВС України, який реалізували в рамках Національної стратегії створення безбар’єрного простору та за ініціативи першої леді Олени Зеленської.

 

Особи, які там навчаються керувати автотранспортом, мають вади опорно-рухового апарату. За словами інструкторів, учні мають велику мотивацію.

 

 

Повністю сюжети 11 телеканалу й телеканалу Д1 можна подивитися за посиланнями.

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини: