Контраст
Шрифт
ДДУВС передає естафету ХНУВС: підготовка поліцейських офіцерів громади триває!
У рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» за підтримки ICITAP відбулася зустріч майбутніх тренерів із протидії домашнього насильства Харківщини з діючими тренерами, викладачами Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.
НАВС

Старший викладач кафедри адміністративного права, процесу та адміністративної діяльності Микола Репан поділився досвідом викладання курсу «Протидія домашньому насильству».

Діючий поліцейський офіцер громади Дніпропетровської області Іван Костішин зосередив увагу майбутніх тренерів на проблемних моментах, з якими стикаються офіцери громади у своїй повсякденній професійній діяльності.

 

 

Зустріч проходила у дистанційному форматі, що не завадило налагодити ефективну дискусію, розглянути ключові питання організації навчального процесу у рамках тематики – протидія домашньому насильству.

 

 

Нагадаємо, що пілотний в Україні проєкт «Поліцейський офіцер громади» стартував у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ у лютому 2019 року. За цей період підготовку пройшли та приступили до виконання своїх службових обов’язків у громадах 225 поліцейських. Наразі у закладі освіти навчається 120 слухачів.

У жовтні готувати офіцерів громади розпочнуть у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Наразі триває відбір кандидатів на навчання та тренерів.

Відділення зв’язків з громадськістю ДДУВС

Схожі новини:
06:47 13.09.2022
Представники капеланської служби: «Капелан – це той, хто поруч»!
У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулася зустріч керівництва закладу з капеланами. Упродовж бесіди говорили про духовний розвиток молоді, у тому числі майбутніх правоохоронців, ключові вектори діяльності капеланів на те...
25.01.2024
Конференція трудового колективу ДДУВС
У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулась конференція трудового колективу.