Контраст
Шрифт
ДДУВС представлений на міжнародному конгресі
Представниця Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ нещодавно взяла участь у ІІІ Міжнародному науковому Конгресі «SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2020».
НАВС

Конгрес міжнародного рівня проходив вже втретє, але лише цього разу його організатори започаткували правову секцію «Відповідальний бізнес та права людини в цифровій економіці». Фахівці з України, Узбекистану, Латвії та Польщі працювали виключно у дистанційному форматі.

ДДУВС представляла доцентка кафедри загальноправових дисциплін Олена Орлова. Викладачка презентувала доповідь на тему « Бізнес і людські права: діалектика взаємодії&raquo.

Доповідь та супроводжуюча презентація були підготовлені англійською мовою. Олена Орлова у ході свого виступу докладно зупинилася на здійсненні аналізу трьох міжнародних документів щодо бізнесу та прав людини. Так, вона зазначила, що останнім часом спостерігається тенденція звернення до Європейського суду з прав людини не тільки працівників, але й роботодавців.
 

 

У цілому конгрес закликав до організації багатогранної платформи для співпраці академічної спільноти та бізнесу з метою отримання нових знань, обміну інформацією та передовим досвідом, дослідження особливостей технологічного розвитку інформаційного суспільства в умовах глобалізації цифрової економіки.

 

 

Матеріали доповідей були оформлені у наукові статті та опубліковані видавництвом Atlantis Press в електронному вигляді на сайті https://www.atlantis-press.com/proceedings/all., а також представлені для індексації в науково-метричних базах CPCI (Web of Science), CNKI та Google Scholar.


За результатами заходу учасникам вручили сертифікати.

 

 

Відділення зв’язків з громадськістю ДДУВС

Схожі новини:
02.03.2023
Не подвиг, а обов’язок!
Кидався на перехожих з камінням та погрожував вбити. Середмістя курсант Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ затримав неадекватного агресивного чоловіка.
10:00 16.06.2021
У ДДУВС завершено масштабну міжнародну конференцію!
Міжнародна науково-практична конференція «Забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків в Україні: сучасні досягнення та перспективи» завершилася у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Захід відбувся в онлайн/офлай...