Контраст
Шрифт
Делегація членів Міжнародної поліцейської асоціації в Німеччині завітала до ОДУВС
НАВС

До Одеського державного університету внутрішніх справ завітала делегація членів Міжнародної поліцейської асоціації в Німеччині. Зустрічав німецьких колег ректор університету В’ячеслав Аброськін.



Програма візиту була насиченою та цікавою. Іноземні гості мали нагоду ознайомитися з тактичними полігонами університету, відвідати автоматний та мультимедійний тири вишу, а також переглянути показові виступи курсантів у спортивній залі та елементи практичного заняття у багатофункціональному тактичному містечку.

 

На початку зустрічі з курсантами міжнародних гостей привітав підрозділ барабанщиць університету, після чого присутні, затамувавши подих, спостерігали за виступом відомого одеського тренера, богатиря України Миколи Пасічника.



Відповідаючи на запитання курсантів щодо навчання поліцейських у Німеччині, голова делегації Конрад Брокер відмітив: «В даний час у нас є молодший, середній та вищий командний склад офіцерів поліції і кожен поліцейський має шанс продовжувати свою службу на більш високому рівні. Першочергова освіта для офіцерів поліції є однаковою для всіх підрозділів, це може бути кримінальна поліція, або спецпідрозділи, а потім вони вже мають шанс підвищувати свою кваліфікацію».



«Та робота, яку ви сьогодні продемонстрували, є дуже професійною, і якщо у вас буде змога і час я запрошую вас до нашої академії в Німеччину, адже наступного року буде дружня зустріч членів Міжнародної поліцейської асоціації, а це приблизно 50 країн», – дякуючи за візит, зазначив Конрад Брокер, президент Центру Міжнародної поліцейської асоціації м.Борк Північного Рейна-Вестфалії, керівник освітніх програм та підвищення кваліфікації в Поліцейській академії Північного Рейна-Вестфалії.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: