Контраст
Шрифт
День Святого Миколая у ХНУВС разом зі школярами
НАВС

У Харківському  національному університеті внутрішніх справ відбулися святкові заходи з нагоди Дня Святого Миколая. У них взяли участь курсанти, студенти вишу, ліцеїсти, школярі, працівники навчального закладу.

Перший проректор університету Дмитро Швець від імені ректора генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка привітав усіх присутніх і зазначив, що, святкуючи разом, ми об’єднуємося навколо українських традицій, виховуємо в собі та оточуючих повагу до цінностей нашого народу, його звичаїв, до рідного краю та своєї Батьківщини.

Колективи художньої самодіяльності університету та факультетів підготували для присутніх театралізовану новорічно-різдвяну композицію. Учасники художньої самодіяльності виступили з творчими номерами та заспівали усім відомих й улюблених українських пісень.

Для учнів шкіл, ліцеїв, їх вчителів і батьків було проведено ознайомчу екскурсію з університетом. Майбутні абітурієнти відвідали навчально-тренувальні полігони, тир, аудиторії, музей, багатофункціональний комплекс «Динамо-Арена». Школярі також отримали інформативну продукцію – буклети, листівки, газети – з докладною інформацією про виш, факультети та спеціальності.

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: