Контраст
Шрифт
День захисту дітей у Львові: цікаві майстер-класи, знайомство із професією поліцейського та фото із легендарним Патроном
НАВС

У Міжнародний день захисту дітей на стадіоні «Динамо» у Львові відбувся захід «Незалежне майбутнє».

Для діток влаштували справжнє, незабутнє свято. Маленькі відвідувачі разом із батьками мали можливість взяти участь у майстер-класах, побували на книжковій ярмарці, насолодилися музичними й театральними виступами, а також познайомилися із легендарним песиком-вибухотехніком Патроном.

Крім цього, хлопчики та дівчатка спробували себе у ролі поліцейських та рятувальників.

До участі в події долучилися працівники та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ. Дітки дізналися, що у виші вони зможуть опанувати чимало різних професій, зокрема, стати поліцейськими. Курсанти частували малечу солодощами, вручали синьо-жовті прапорці та яскраві буклети про ЛьвДУВС.

На святі були гості з різних областей України. Зокрема, до нашого стенду завітала дівчинка Поліна, яка родом із Харкова. Вона ще точно не знає, ким хоче стати у майбутньому, але професія правоохоронця видалася їй цікавою та захоплюючою.

 

А от Аліна мріє служити в поліції та допомагати людям. Вона активна у спорті та ще змалку займається боксом. Тож у своїй фізичній формі цілком упевнена.

 До представників вишу підходили дуже творчі дітки. Дехто із них, дякуючи за смачні гостинці, співав для курсантів патріотичну пісню «Ой, у лузі червона калина», чим неабияк порадував вихованців університету.  

Сьогодні одному хлопчику особливо пощастило. Він не лише сфотографувався  на згадку із ректором ЛьвДУВС Романом Благутою, але й отримав від нього у подарунок поліцейську кепку.

 

Багатьом діткам сподобала професія правоохоронця, тож вони висловили бажання у майбутньому вступити до Львівського державного університету внутрішніх справ.

Насамкінець свята курсантам ЛьвДУВС випала нагода познайомитися зі знаменитим песиком Патроном, який був зірковим гостем цього свята.

Схожі новини: