Контраст
Шрифт
Державний секретар МВС України Інна Ящук відзначила курсантів ДДУВС за зразкову службу
Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ цього літа брали участь у роботі прикордонних підрозділів Закарпатської області. За зразкову службу чотирьом із них було оголошено подяку Міністерства внутрішніх справ України.
НАВС

Нещодавно в Києві державний секретар МВС України Інна Ящук відзначила курсантів закладів освіти зі специфічними умовами навчання. Від ДДУВС заохотили здобувачів вищої освіти факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Івана Іваненка та Яна Есена. А від факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції – Вадима Ліліцького та Дмитра Хачка.

 

 

За ефективну взаємодію із Державною прикордонною службою України та високі результати службової діяльності під час проведення заходів із забезпечення публічної безпеки і порядку під час воєнного стану у Закарпатській області, курсанти були нагороджені відомчими відзнаками МВС та ДПСУ.

 

 

Курсанти відпрацьовували навички, набували практичний досвід та закріплювали теоретичні знання, отримані в університеті. Вони ходили на патрулювання, несли службу на контрольних постах , постах спостереження тощо. Загалом із червня по липень від ДДУВС прикордонниками допомагали понад 100 осіб.

 

Ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Олександр Моргунов днями зустрівся з курсантами, що отримали відзнаки. Він наголосив на важливості таких заходів для майбутніх поліцейських.

 

 

«Щиро дякую вам за вашу службу, за те, що гідно представили наш університет. Ви наша надія та гордість! За невеликий час ви станете практиками та нестимете службу у підрозділах Національної поліції. Тому хай співпраця з прикордонниками та відзнаки підуть вам, як майбутнім професіоналам, на користь», – наголосив Олександр Моргунов.

 

У свою чергу, курсанти поділилися з Олександром Моргуновим своїми враженнями та практичними напрацюваннями: під час служби на кордоні їм доводилось застосовувати теоретичні знання – на практиці. Курсанти виявляли спроби порушення державного кордону України та брали участь у затриманнях.

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини: