Контраст
Шрифт
ДонДУВС: розпочався перший навчальний рік у статусі університету
НАВС

1 вересня в університеті з самого ранку лунав гімн України і майорів синьо-жовтий стяг. Настала довгоочікувана та надзвичайно урочиста мить для першокурсників ДонДУВС – розпочався новий навчальний рік.

До парадно вбраних та радісних курсантів та студентів, а також їх батьків та рідних  звернувся ректор Сергій Вітвіцький. У цей перший день золотої пори року Сергій Сергійович щиро привітав усіх присутніх зі святом знань та побажав наснаги, віри в себе, у майбутнє, досягнення поставлених цілей та отримання необхідного багажу знань для подальшої реалізації у дорослому житті.

Як у Маріуполі, так і у Кривому Розі для наших курсантів-першокурсників цей день ознаменувала подія, яка назавжди змінила їх життя – зворушливий момент отримання перших у житті погонів – погонів курсанта, а студенти – першокурсники отримали свою перепустку до майбутнього – студентський квиток та ключ до знань.

 

 

 

Далі зі святковим привітанням до першокурсників звернулися перший проректор ДонДУВС Єгор Назимко, проректор Олександр Куракін. Також з початком нового навчального року усіх присутніх привітав заступник міського голови м. Маріуполь Аркадій Мєшков.Після привітальних промов відбулась урочиста церемонія вручення співробітникам і співробітницям університету відомчих заохочувальних відзнак Національної поліції України – медалей за сумлінну службу для працівників закладу вищої освіти.

Прикрасою заходу став виступ колективу-візитівки університету – ансамблю барабанщиць ДонДУВС. Переважною кількістю учасниць колективу були першокурсниці. На завершення свята талановиті курсанти та студенти виконали  український народний танок «Гопак».Традиційно захід завершив урочистий марш під барабанний ритм. Тож свято видалось яскравим, наповненим хвилюванням, теплими обіймами та посмішками.

Водночас урочисті заходи відбулись і у Кривому Розі на базі навчально-виховного комплексу Криворізького навчально-наукового інституту ДонДУВС.

 

 

Розпочались святкування за традицією з Гімну України та урочистого підняття Державного Прапору України. Далі керівники КННІ ДонДУВС та гості свята у своїх урочистих промовах по черзі привітали здобувачів та здобувачок вищої освіти з Днем знань та початком нового навчального року.

Сюрпризом для усіх присутніх стало вручення найкращим курсантам та курсанткам третього та четвертого курсів відомчих відзнак від Міністерства внутрішніх справ України та від ректора ДонДУВС Сергія Вітвіцького.

Завершилися святкові заходи проходженням урочистим маршем, після чого курсанти направилися на своє перше заняття. Наприкінці офіційної частини на згадку про свято відбулося загальне фотографування.

Цьогоріч університет поповнили 375 курсантів та 162 студенти денної форми навчання. Щиро бажаємо цікавого, вдалого та щасливого нового 2021-2022 навчального року!

Нехай цей рік стане для вас роком нових успішних починань, історією успіху та нових досягнень!

Схожі новини: