Контраст
Шрифт
Допомога для перемоги: курсанти ДДУВС волонтерять для військових та поранених
Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ активно займаються благодійною діяльністю. Нещодавно вони передали маскувальну сітку для військових на передовій та зв’язали шкарпетки для поранених у госпіталі.
НАВС

Тепла допомога від усього серця. Курсантки Катерина Гунько та Заріна Слабких, що навчаються на факультеті підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції ДДУВС зробили ще один важливий внесок у благодійність. Вони зв'язали вовняні шкарпетки та передали їх волонтерці Анастасії Цуз. Вона, у свою чергу, відвозить це бійцям ЗСУ.

 

 

 

«Я можу сказати, що такі ініціативи є вкрай важливими та потрібними. Це не тільки допомагає захисникам мати більше засобів захисту, відчувати тепло та турботу, але й демонструє, що наша країна єдина та ми завжди готові підтримувати одне одного. Тому, коли молодь допомагає таким чином, це надихає усіх нас на нові звершення» - говорить курсантка ДДУВС Катерина Гунько.

 

 

Також курсанти сплели маскувальні сітки, зібрали для військових речі, потрібні в полях та передали волонтерам. У подальшому все це віддадуть на передову. Ці донати допоможуть нашим військовим бути більш захищеними та ефективнішими у своїй роботі.

 

 

«Наші військові захищають нас на фронті. Ми намагаємося допомагати їм у тилу. У нашого університету міцні волонтерські зв'язки. Курсанти ДДУВС активно долучаються до цього. Ми не припиняємо роботу в цьому напрямку та плануємо й далі допомагати військовим», - розповіла провідний фахівець факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції ДДУВС Світлана Крупа.

 

 

Ця благодійна акція організована провідними фахівцями Світланою Крупою та Юрієм Кушнєровим. Вони надихнули курсантів на здійснення цієї ініціативи та стали посередниками між учасниками акції та благодійною організацією, яка допомагає госпіталю та військовим.

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини: