Контраст
Шрифт
Експертом з питань регіональної співпраці КМЄС було презентовано ліфлети щодо Інтернет-безпеки для дітей в ОДУВС
НАВС

30 квітня в рамках реалізації проєкту Консультативної місії Європейського Союзу з посилення громадської безпеки в Одеській області експерт з питань регіональної співпраці КМЄС Вікторія Ковальська презентувала ліфлети щодо Інтернет-безпеки для дітей.

 

Авторками інформаційних буклетів виступили професор кафедри адміністративної діяльності поліції Олена Ковальова та доцент кафедри адміністративної діяльності поліції Анастасія Берендєєва. До розробки ліфлетів долучились представники ГУНП в Одеській області, УПП в Одеській області, а також громадські організації «Всеукраїнська фундація захисту прав і свобод людини», «Віра, Надія, Любов», «Шлях до дому».

 

У ході зустрічі професор кафедри Олена Ковальова, начальник відділу міжнародного співробітництва Алла Бочевар та експерт з питань регіональної співпраці КМЄС Вікторія Ковальська обговорили питання балансу між дотриманням прав дитини і батьківським контролем, шляхи розповсюдження інформаційних буклетів з питань інтернет-безпеки для дітей представниками університету та подальші кроки в рамках реалізації проєкту.

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: