Контраст
Шрифт
Фахівець ДДУВС успішно пройшов авторитетне європейське стажування!
Завідувач кафедри фінансових та стратегічних розслідувань Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Дмитро Санакоєв нещодавно завершив міжнародне стажування на базі онлайн-платформи дистанційного навчання Leed-CEPOL.
НАВС

Навчання відбувалося за темою «Фінансова розвідка та аналіз фінансових даних».

За результатами конкурсного відбору з-поміж кандидатів від 36 країн та міжнародних інституцій, зокрема, країн ЄС, європейських агенцій Europol, FRONTEX, European Commission, країн-кандидатів на вступ до ЄС, Західних Балкан та інших, було відібрано лише 15 учасників стажування, серед яких виявився і фахівець Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

 

Фахівець ДДУВС успішно пройшов авторитетне європейське стажування!

 

Упродовж тритижневого стажування розглядалися поняття та зміст фінансової розвідки і фінансових розслідувань, особливості планування розслідування, рекомендації для покращення дослідницьких навичок. Окрім цього, учасники практикували застосування аналітичних технік на прикладі конкретного кейсу, відпрацьовували навички критичного, творчого та концептуального мислення.

 

Фахівець ДДУВС успішно пройшов авторитетне європейське стажування!

 

У рамках стажування також було проведено тематичне дослідження, яке включало в себе 10 етапів, а наприкінці кожного – вирішення завдань із застосуванням відповідних аналітичних інструментів, зокрема: Smartdraw, Visio та i2 Analyst Notebook. Як розповідає Дмитро Санакоєв, це дозволило покращити рівень аналітичних навичок та застосування структурованих аналітичних методів.

 

Фахівець ДДУВС успішно пройшов авторитетне європейське стажування!

 

За результатами успішного проходження курсу, вирішення відповідних практичних завдань за тематичним дослідженням, а також підсумкового тестування фахівець ДДУВС отримав відповідний сертифікат.

 

Відділення зв’язків з громадськістю ДДУВС

Схожі новини:
15.06.2023
Представників ДДУВС визнано кращим донорським колективом Дніпра!
У Всесвітній день донора крові колектив Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ отримав подяку від Biopharma Plasma Dnipro та відзнаку «Найкращий донорський колектив». Докладніше – далі.
07:29 22.05.2022
Навчати, захищати, рятувати!
Працівники кафедри тактико-спеціальної підготовки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ надали першу домедичну допомогу непритомному чоловікові з розбитою головою, який лежав на тротуарі біля гуртожитку № 4 НТУ «Дніпровська пол...