Контраст
Шрифт
Фахівець із Європи розповів курсантам ЛьвДУВС про боротьбу із вживанням наркотичних речовин
НАВС

У Львівському державному університеті внутрішніх справ відбувся вебінар на тему «Переваги та ризики роботи поліції щодо попередження вживання і розповсюдження наркотичних речовин». Його було організовано для курсантів факультетів № 1, №2 і №3 спільно із КМЄС та Європейським центром контролю наркотиків і наркотичної залежності.

1111

Про європейський досвід превентивної діяльності поліцейських вихованцям ЛьвДУВС розповідав Грегор Буркхарт, працівник EMCDDA і поліцейський радник. За допомогою слайдів він ознайомив здобувачів із психологічними аспектами роботи із людьми, що схильні до вживання наркотиків й кількома моделями превентивної діяльності, доповнюючи їх прикладами із поліцейської практики.

2222

Важливим чинником при контролі вживання наркотичних речовин є зміна середовища, вважає Грегор Буркхарт. Щоб змінити поведінку людей, що вживають алкоголь чи наркотики, потрібно розуміти фактори, які спричиняють їх залежність. Створення нових соціальних умов для таких громадян є вирішальним при превентивній діяльності.

3333

Насамкінець фахівець відповів на кілька питань курсантів і подякував усім за увагу.

4444

Відзначимо, що захід організувало відділення актуалізації навчання та практичної підготовки спільно з відділенням міжнародної освітньої діяльності ЛьвДУВС.

Схожі новини: