Контраст
Шрифт
Герої з великої літери: у ДДУВС триває виставка про працівників МВС!
Вчинки, які ми завжди будемо шанувати… Фотовиставка «Герої МВС: 200 днів війни», ініційована Міністерством внутрішніх справ України, триває у ДДУВС.
НАВС

Усі охочі мають змогу переглянути у закладі відеолітописи про працівників структури МВС: поліцейських, нацгвардійців, рятувальників, – людей, які щодня роблять нові кроки до нашої перемоги та приходять на допомогу громадянам країни попри все. Інколи навіть ціною власного життя.

 

Сьогодні участь у заході взяли студенти ННІ права та інноваційної освіти, а також курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції.

 

 

 

 

Майбутні поліцейські та правники переглянули відеолітописи про героїв МВС.

 

 

 

 

 

 

«Країна має знати своїх героїв. Мене особисто вкотре вразив той факт, що дуже багато людей з регіонів, куди війна постукала ще у 2014-у році, які змушені були евакуюватися та розпочинати нове життя, знову стикнулися з цією необхідністю. Та вони не здалися, вирішили боротися і по сьогоднішній день допомагають іншим. Це мотивує боротися», – розповідає курсант ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Дмитро Борідько.

 

Зокрема ознайомилися з фотовиставкою, організованою відділом зв’язків з громадськістю ДДУВС.

 

 

 

 

 

«Актуальність такої теми, як на мене – глобальна. І взагалі заходи патріотичного спрямування зараз дуже корисні для всіх нас. Вони розчулюють, але й вселяють віру та впевненість рухатися далі», – ділиться враженнями курсантка ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Яна Жданюк.

 

Нагадуємо, що переглянути виставку у квадратній залі ДДУВС мають змогу усі бажаючі.

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини: