Контраст
Шрифт
ГО «Дніпровський медичний кластер» та ДДУВС: співпраця заради Перемоги
З першого дня війни вони завжди перші на місці події. Ризикуючи власними життями рятувальники роблять таку ж справу, як і наші військові – на своєму місці захищають українців. Сьогодні працівники ДСНС у Дніпропетровській області отримали засоби індивідуального захисту.
НАВС

Благодійна допомога була презентована у рамках реалізації українсько-американської гуманітарної програми «Be Brave Like Ukraine».

 

 

 

Засновники програми – ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Андрій Фоменко та президентка громадської організації «Дніпровський медичний кластер», директорка Благодійного фонду «Генофонд майбутнього» Ганна Кириченко передали рятувальникам Дніпропетровщини 55 протигазів та 200 медичних індивідуальних аптечок.

 

 

Засоби індивідуального захисту отримав та передав підлеглим начальник Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області генерал-майор служби цивільного захисту Юрій Корецький.

 

 

 

Присутні привітали одне одного з новорічними святами, побажали якнайшвидшої перемоги та миру.

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
07:35 05.04.2021
Зустріч міністра у справах ветеранів з ректором ДДУВС: ключові результати
Пані міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна сьогодні відвідала Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ та в ході робочого візиту зустрілася з ректором полковником поліції Андрієм Фоменком.