Контраст
Шрифт
ХНУВС: Благодійний футбольний матч на підтримку ЗСУ
НАВС

Благодійний товариський матч на підтримку ЗСУ провели ФК «Універ-Динамо» із професійною футбольною командою 2 ліги Професійної футбольної ліги України СК «Чайка». Матч проходив у дружній атмосфері, футболісти продемонстрували свій професіоналізм та самовіддачу. Динамівці тепло зустріли свого колишнього капітана тренера Ігоря Луценка, який наразі уклав професійний контракт і є гравцем СК «Чайка» Петропавлівська Борщагівка. Слід зазначити, що й наставники обох команд Сергій Сизихін («Універ-Динамо») та Денис Хомутов (СК «Чайка») у минулому професійні футболісти, добре знають один одного, неодноразово зустрічалися у футбольних поєдинках, підтримують дружні стосунки у житті.

Перед початком  матчу Голова правління ФК «Універ-Динамо» Сергій Бортник передав Ігорю Луценко останню спільну фотографію команди сезону 2021 року, що прикрашала конференц-зал у Харкові, а зараз посічена осколками від ракетного удару.

Сьогодні не так важливо, з яким рахунком завершився матч, адже для всіх, хто брав у ньому участь, організовував, підтримував або вболівав, найголовнішою є Перемога у несправедливій і безжальній війні, що зруйнувала життя усіх нас.

Найбільше бажання учасників заходу, щоб зібрані під час матчу благодійні кошти, що будуть передані на потреби Збройних Сил України, нехай на крок, але наблизили нас до Перемоги!

Слава Україні! Смерть ворогам!

Схожі новини: