Контраст
Шрифт
ХНУВС готується до нового навчального року
НАВС

Навчальну базу факультетів № 1 та № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ, які передислоковані на Хмельниччину у зв’язку з військовими діями, з робочим візитом відвідали директор Департаменту освіти, науки та спорту МВС України Інна Ящук, ректор університету Валерій Сокуренко, представники органів державної влади, місцевого самоврядування, силових структур.


Мета – перевірка готовності закладу вищої освіти зі специфічними умовами навчання до нового навчального року в умовах воєнного стану. Сьогодні на Хмельниччині навчаються більше п’ятисот здобувачів вищої освіти, а з 1 вересня поточного року розпочнуться заняття у понад тисячі курсантів та магістрів. Навчальний процес забезпечують майже сто представників науково-педагогічного складу – докторів та кандидатів наук, професорів та доцентів.


Очільниця департаменту, ректор, керівники, поспілкувалися з працівниками та курсантами, відвідали навчальні заняття, оглянули ремонтні роботи, провели нараду. Вони обговорили перспективи подальшого розвитку закладу вищої освіти, покращення його навчальної та матеріально-технічної бази.


Підводячи підсумки, учасники робочої зустрічі погодили «дорожню карту» розвитку ЗВО, у тому числі перспективи створення філії Харківського національного університету внутрішніх справ на Хмельниччині.

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: