Контраст
Шрифт
ХНУВС отримав міжнародну технічну допомогу
НАВС

Харківський національний університет внутрішніх справ у межах реалізації проєкта міжнародної технічної допомоги «Операційна підтримка в наданні стратегічних консультацій щодо реформування сектору цивільної безпеки України (2019-2021 рр.)», зареєстрованої при Секретаріаті Кабінету Міністрів України під номером 3922-09,  отримав обладнання для проведення навчальних занять. Партнером проєкту виступає Консультативна місія Європейського Союзу в Україні.

Ціль проєкту – забезпечення ефективної реалізації реформ, які впроваджуються в Україні, зокрема, узгодження та початок впровадження відповідних стратегій і планів дій у сфері реформування сектору цивільної безпеки України, підвищення ефективності діяльності правоохоронних органів та органів прокуратури України.

 

 

Так, в межах реалізації цієї програми представники Консультативної місії Європейського Союзу в Україні передали університету обладнання: системну скайп-камеру, мобільний проектор, складний екран для проектора, ноутбуки, манекен для СЛР зі світловими індикаторами, вебкамери тощо.

Ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко подякував за подаровану техніку, яка використовуватиметься в освітньому процесі та науковій діяльності здобувачів вищої освіти ХНУВС. Захід пройшов з дотриманням усіх карантинних вимог.

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: