Контраст
Шрифт
ХНУВС підписано Договір про співпрацю з Національною академією Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького
НАВС

Харківським національним університетом внутрішніх справ та Національною академією Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького підписано договір про співпрацю. Свої підписи під документом поставили ректор університету, доктор юридичних наук, професор, генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко та ректор академії, кандидат педагогічних наук, генерал-майор Олександр Луцький.

 

 

Головною метою Договору про співпрацю є розвиток і поглиблення двосторонніх зв’язків у галузі освіти і науки та культурного обміну. Згідно Договору співпраця буде здійснюватися у напрямах реалізації спільних науково-дослідних проектів, проведення наукових, науково-практичних і науково-методичних конференцій, симпозіумів, конгресів, семінарів та інших наукових заходів.

 

 

Під час візиту гості ознайомились з основними напрямами діяльності університету та матеріально-технічною базою закладу вищої освіти.  Відвідали навчально-тренувальні полігони – криміналістичний, відділ поліції, центр протидії кіберзлочинності та моніторингу кіберпростору, спеціалізовані навчальні аудиторії, стрілецький комплекс, тактичне містечко, навчально-тренувальний комплекс «Динамо-Арена» та інші об’єкти університету.

 

Схожі новини: