Контраст
Шрифт
І теорію вивчають, і з досвідченими практиками спілкуються!
Спеціальне заняття з навчальної дисципліни «Юридична деонтологія» для студентів ДДУВС відбулося за участі запрошеного практика!
НАВС

Так, участь у проведенні лекції для здобувачів вищої освіти ННІ права та інноваційної освіти взяв прокурор Лівобережної окружної прокуратури м. Дніпро Артем Коміссаров.

 

 

 

Проводила практичне заняття директорка ННІ права та інноваційної освіти Вікторія Савіщенко.

 

 

 

 

Запрошений практик у рамках зустрічі розповів студентам про свій університетський шлях та професійний розвиток. Акцентував увагу й на важливості саме етичних норм професії юриста та прокурора зокрема.

 

Як розповідають фахівці інституту, студенти-першокурсники вже з перших днів очного навчання відчули себе частиною великої університетської родини. Юнаки та дівчата з задоволенням поспілкувалися з прокурором та висловили бажання продовжити й надалі практику залучення до занять представників різних відомств.

 

 

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
06.12.2023
Семінар «Актуальні проблеми запобігання та протидії домашньому насильству» в ДДУВС
У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ пройшов регіональний науково-практичний семінар «Актуальні проблеми запобігання та протидії домашньому насильству». Участь у заході взяли профільні експерти, правники та науковці.
20.09.2023
Викладачі ДДУВС отримали суддівські та інструкторські кваліфікації з хортингу
У Київській області пройшли атестаційні інструкторсько-суддівські семінари з хортингу та поліцейського хортингу. Семінари проводилися Всеукраїнською федерацією хортингу та Федерацією поліцейського хортингу.