Контраст
Шрифт
Історико-краєзнавчий квест «Мандри історією рідного краю»
НАВС

 

Розгадували загадки, робили селфі та презентували результати своєї мандрівки онлайн – в університету відбувся квест «Мандри історією рідного краю».

 

За звання кращого знавця історії рідного краю боролися 9 команд-першокурсників. Після вступного слова та інструктажу учасники отримали у чат-групи команд перше відоезапитання. Відповіді хлопці та дівчата надсилали у вигляді фото і, якщо модератор погоджував відповідь, отримували наступне завдання.

Шукали багато чого цікавого: калину, вербу, церкву, площу, постать Івана Франка. Останнього зокрема, хтось знайшов на постаменті, а хтось і на 20-гривневій купюрі.

«Враження неймовірні. Квести звичайні проходили і раніше, але такий, з елементами технологій дистанційного навчання, вперше. Це прорив в організації заходів. Якісь відповіді знаходили вдома у підручниках, а якісь – треба було і пройтись по селу. Це додавало драйву. Емоції зашкалюють»,- діляться враженнями учасники гри.

Переможці були визначені за трьома категоріями: попередня презентація-візитівка, швидкість проходження квесту та презентація-підсумок, зроблена командою за результатами гри.

 

Місця розподілилися таким чином:

I місце – команда «Скіфи» 20-02;

II місце – команда «Фенікс» 20-02;

III місце – команда «Хрестоносці» 20-01.

 

Вітаємо переможців квесту та запрошуємо всіх брати участь у наступних заходах. Не проґав свою можливість, долучайся до команди кмітливих, інноваційних та допитливих!

 

Схожі новини: