Контраст
Шрифт
Історії, якими пишаємось!
«Герої МВС: 200 днів війни»: масштабний онлайн-літопис та фотовиставку від Міністерства внутрішніх справ презентували сьогодні у ДДУВС.
НАВС

Першими до участі у заході долучилися курсанти з факультету превентивної діяльності.

 

 

Так, майбутні поліцейські переглянули відеоісторії правоохоронців, нацгвардійців, рятувальників.

 

 

 

 

 

Зокрема ознайомилися з фотовиставкою, організованою відділом зв’язків з громадськістю ДДУВС.

 

 

 

 

Курсант факультету превентивної діяльності Алі Гусейнов розповідає: серед усіх відеолітописів найбільше зачепила історія військової Альони Панчук, але всі без виключення вчинки героїв МВС мотивують брати приклад.

 

«Ці історії викликають сум і в той же час гордість за українців. Передивляючись відеокадри та фото, я вкотре усвідомив, що справжні герої – серед нас. Буду прагнути досягти такого ж рівня, щоби підкорити професійні вершини та стати гідним своєї країни», – додав курсант.

 

Зазначимо, що виставка «Герої МВС: 200 днів війни» триватиме упродовж тижня. Усі бажаючі зможуть переглянути фотолітописи про українських героїв у квадратній залі (свічка А).

 

 

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини:
10:44 15.03.2021
Міжнародна конференція у ДДУВС зібрала фахівців з 11 країн світу!
У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ розпочалася V Міжнародна науково-практична конференція на тему «Міжнародна та національна безпека: теоретичні і прикладні аспекти». Захід проходить з нагоди 55 річниці з дня заснування зак...
24.02.2024
Представник ДДУВС взяв участь у тренінгу з підготовки тренерів з кіберзлочинності у Будапешті
Тренінг став продовженням навчання з розслідування темної мережі, електронних доказів та криптовалют («Dark web, electronic evidence and cryptocurrency»), що проводився CEPOL у червні 2023 року.