Контраст
Шрифт
Команда ХНУВС увійшла до п'ятірки лідерів у світовому рейтингу на інтернет-платформі «Hack The Box»
НАВС

Команда Харківського національного університету внутрішніх справ посіла 5 місце у світовому рейтингу на інтернет-платформі «Hack The Box», призначеній для відпрацювання у спеціальному віртуальному середовищі практичних навичок щодо тестування на проникнення до різного типу мережних вузлів.

Науково-педагогічний склад факультету № 4 (кіберполіції) та здобувачі вищої освіти Харківського національного університету внутрішніх справ продовжують удосконалювати практичні навички та набувати нові знання у сфері кібербезпеки. Саме тому учасники команди університету беруть участь у проходженні квестових завдань з пентестінгу у віртуальній лабораторії «Hack The Box» (https://www.hackthebox.eu/).

Наразі в платформі «Hack The Box» зареєстровано 532 команди з різних університетів, серед яких 6 українських.

До ТОП-100 входять три українські виші: Харківський національний університет внутрішніх справ – 5 місце; Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» – 14 місце та Харківський національний університет радіоелектроніки – 52 місце.

«Hack The Box» – це онлайн-навчальна платформа з кібербезпеки, що дозволяє людям та компаніям підвищувати свої навички пентестінгу в ізольованому, ігровому навчальному середовищі. Більше 280 постійно оновлюваних віртуальних лабораторій для навчального злому, корпоративних сценаріїв у реальному світі та завдань типу CTF – усе це частина масово зростаючої спільноти з кібербезпеки з 300 тисяч осіб, де професіонали обмінюються ідеями, а працедавці підбирають собі майбутніх працівників.

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: