Контраст
Шрифт
Комплексне інспектування вузу та територій новим ректором
Одразу після офіційного призначення ректор ДДУВС полковник поліції Олександр МОРГУНОВ здійснив повний обхід території та корпусів ДДУВС з метою комплексної інспекції та практичного занурення у поточну діяльність вишу.
НАВС

Перед початком проведення ректор наголосив на повній об’єктивності проведення заходу і визначив програму перевірки, перелік документів, який підлягає розгляду, а також перелік осіб, що мають бути присутні під час інспекції. У склад комісії увійшли:

 

• Перший проректор ДДУВС полковник поліції Олександр Юнін;
• Проректор ДДУВС Олександр Сидоров;
• Заступник декана факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції підполковник поліції Юрій Герасимчук;
• Начальник відділу організації служби Олександр Кудрявцев та заступник начальника підполковник поліції Олег Журавель;
• Директор навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів національної поліції підполковник поліції Владислав Лазарєв та заступник директора майор поліції Андрій Андреєв;
• Декан факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності Олексій Камишанський та заступник декана підполковник поліції Олександр Царьов.

 

Окремо на місцях інспекції у межах комісії працювали також завідувач кафедри спеціальної фізичної підготовки майор поліції Віктор Богуславський, завідувач відділення психологічного забезпечення Сергій Вишневський, директор навчально-науковий інститут заочного навчання та підвищення кваліфікації майор поліції Сергій Шевченко, доцент кафедри криміналістики та домедичної підготовки, кандидат юридичних наук, доцент, підполковник поліції Наталя Павлова.

 

Обхід ректором було розпочато з території укриття, де головними питаннями стали організація комфортного перебування студентів та курсантів, питання каналізації, забезпечення повітрям всіх кімнат приміщення та інспекція запасів їжі, питної та технічної води.

 

 

У межах відвідування бомбосховища ректор оцінив також локацію «Катівня», яку було відкрито у 2022 році в одному з приміщень: плідно та детально поспілкувався із представницею локації Наталею Павловою, поставив змістовні профільні питання, жваво обговорив з представницею кафедри фабули, за якими працюють студенти на локації.

 

 

На першому поверсі ректору були презентовані також локації-полігони «Інтерактивна квартира з протидії домашньому насильству», «Протидія організованій злочинності та корупції», «Кризова кімната, дружня до дитини». В кожній з локацій представники яскраво демонстрували особливості та переваги застосування у межах освітнього процесу.

 

 

 

Серед основних територій, що цікавили ректора, ¬– тренажерні зали та стан спортивного обладнання в них: під час інспекції ректором за результатом доповідей відповідальних осіб був складений перелік рекомендацій та зауважень для поліпшення процесу фізичної підготовки курсантів та студентів.

 

Зацікавився Олександр МОРГУНОВ також й питанням організації харчування у курсантській їдальні, спілкувався із кухарями, відвідав цех, де готується їжа для майбутніх правоохоронців.

 

 

На території вузу ректор зосередив увагу також і на відкритих полігонах. Це, перш за все, полігони «Автомобіль зі слідами влучання куль та уламків», «Місце поховання», «Місце масового розстрілу», «Місце руйнування об'єкту цивільної інфраструктури», «Місце артобстрілу», «Місце залишків боєприпасів та вибухових предметів». Ректору презентували кожне з імітованих місць події, що містить об'єкти військового походження та манекени, які забезпечують реалістичність ситуації. Серед них, зокрема, частини снарядів, ракет, набоїв, артилерійських мін, що розміщені у вирвах різних розмірів, а також сліди речовини бурого кольору на стіні (імітація крові), прихованої розтяжки з використанням макету ручної гранати Ф-І при вході до будівлі.

 

 

Під час обходу казарм ректором було підняте питання їх ремонту, що триває, термінів та матеріалів, обладнання побутових кімнат та кімнат для проживання курсантів. Ректору були представлені навіть постільна білизна та матраци, зимові спальні мішки, шафи, душові та сушарні. Ректор відмітив добрий рівень підготовки до навчального року у розрізі побуту, звернувши увагу також на стан протипожежної безпеки, стан вікон.

 

 

 

Наприкінці інспектування ректор поспілкувався із відповідальними особами на КПП-2, у медичному корпусі, поставив питання представникам відділу організації служби щодо системи відеоспостереження на території та у корпусах.

 

 

За результатами роботи комісії 12 серпня 2023 року були розроблені документи, які мають привести до більшої ефективності процесів модернізації та функціонування різних майданчиків та територій вишу.

 

До виконання поставлених завдань залучені всі управлінські кадри ДДУВС.

 

Відділ зв’язків з громадськістю

Схожі новини: