Контраст
Шрифт
Конференція трудового колективу ДДУВС
У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулась конференція трудового колективу.
НАВС
Caption

Ректор ДДУВС Олександр Моргунов прозвітував перед колективом про результати діяльності Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ у 2023 році та окреслив заходи щодо вдосконалення роботи у 2024 році. Середактуальних завдань:подальший розвиток безперервної ступеневої системи освіти, активізація профорієнтаційної роботи та забезпечення виконання наукових досліджень.Звертаючись до присутніх, ректор наголосив, що одним з пріоритетних завдань у 2024 році буде посилення військової складової та допомога захисникам для прискорення Перемоги.

Caption

Голова профспілкового комітету Володимир Сагайдак прозвітував про роботу Первинної організації профспілки ДДУВС за 2023 рік.

Про внесення змін до та доповнень до правил внутрішнього розпорядку університету доповів начальник відділу організації служби ДДУВС Андрій Андреєв.

Руслан Лупир, уповноважений з антикорупційної діяльності ДДУВС, прозвітував про виконання завдань Антикорупційної програми Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Caption

За результатами конференції звіт ректора було схвалено одноголосно.

Схожі новини: