Контраст
Шрифт
Круглий стіл в ОДУВС на тему: «Соціальний захист сімей загиблих поліцейських під час виконання службових обов’язків»
НАВС

03 лютого в Одеському державному університеті внутрішніх справ на базі кафедри адміністративного права та адміністративного процесу і кафедри адміністративної діяльності поліції був проведений круглий стіл на тему: «Соціальний захист сімей загиблих поліцейських під час виконання службових обов’язків».



У заході взяли участь перший проректор університету Володимир Грохольський, проректор університету Олександр Поліщук та професорсько-викладацький склад вишу.



Обговорювали проблемні питання соціального забезпечення сімей загиблих поліцейських при виконанні службових обов’язків, соціальні та науково-правові аспекти соціального захисту членів сімей поліцейських, які загинули при виконанні службових обов’язків, а також досвід зарубіжних країн щодо соціального захисту. Підіймалися питання щодо покращення законодавчої бази для соціального захисту членів сімей загиблих поліцейських, учасники круглого столу активно аналізували чинні нормативно-правові акти щодо поліпшення соціального статусу сімей загиблих поліцейських та надавали пропозиції.



У результаті проведення круглого столу було підбито підсумки та надано ряд дієвих і актуальних пропозицій для удосконалення чинного Закону України «Про Національну поліцію».

ВЗГ ОДУВС

Схожі новини: