Соціалізація та реабілітація ветеранів є важливим напрямком роботи університету. Вже понад півроку заклад організовує спортивні тренування з настільного тенісу, східних єдиноборств, боксу та волейболу сидячи.
Новою ініціативою ДДУВС стало навчання кулінарії. Перше заняття було присвячено адаптивному приготуванню страв української кухні: ветерани готували борщ, котлету по-київськи та банош.
Під керівництвом досвідчених кухарів учасники нарізали інгредієнти, додавали спеції, варили, смажили, випікали, загалом створюючи кулінарні шедеври.
Після приготування страв ветерани зібралися за спільним столом, де мали можливість поспілкуватися та скуштувати власноруч приготовлені страви.
Під час зустрічі ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ привітав ветеранів, а на згадку всі учасники отримали в подарунок фірмові сковорідки.