Контраст
Шрифт
Курсант ХНУВС Роман Романів – переможець Всеукраїнського конкурсу малих грантів для молодих вчених
НАВС

Курсант 3 курсу факультету № 4 ХНУВС Роман Романів переміг у Всеукраїнському конкурсі малих грантів для молодих вчених в галузі кримінального права, кримінології та кримінально-виконавчого права у категорії «Студенти», який був проведений ГО «Всеукраїнська асоціація кримінального права» та мав на меті підтримку талановитої молоді.

Науковим керівником курсанта виступила доцент кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1 кандидат юридичних наук, доцент Ксенія Юртаєва. Оголошення результатів конкурсу відбулося під час онлайн засідання загальних зборів громадської організації «Всеукраїнська асоціація кримінального права».

Роман Романів надав на конкурс наукову роботу за темою «Компаративно-критичний аналіз положень КК України щодо відповідальності за злочини, вчинені злочинною спільнотою». За результатами конкурсу робота була визнана найкращою у категорії «Студенти» та посіла I місце з 172 балами з 200 можливих. Роботи, що отримали ІІ і ІІІ місця набрали 149 і 137 балів відповідно.

Роман Романів та його науковий керівник Ксенія Юртаєва будуть нагороджені дипломами, а їх робота опублікована у фаховому виданні «Вісник Асоціації кримінального права України». Курсант-переможець Роман Романів також отримає грошовий приз у розмірі 1500 грн.

Науково-дослідницьку роботу курсант Роман Романів проводив у рамках діяльності наукового гуртка кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1, науковий керівник гуртка – професор кафедри кримінального права і кримінології факультету № 1 доктор юридичних наук, професор Андрій Ященко.

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: