Контраст
Шрифт
Курсант НАВС запобігла розгортанню конфлікту в публічному місці
НАВС

Курсант 2-го курсу ННІ № 3 НАВС рядовий поліції Діана Осіпова дорогою додому в місті Миргороді Полтавської області стала очевидцем бійки між двома незнайомцями. Чоловіки на зауваження не зреагували й продовжували битися. Оперативно оцінивши ситуацію, курсант зателефонувала до поліції та швидкої медичної допомоги.

 

 

14 листопада в одному із супермаркетів м. Миргорода відбулася суперечка між незнайомцями, що переросла в бійку вже на вулиці. У ситуації, що склалася та могла б мати серйозні наслідки, майбутній працівник поліції зрозуміла, що не впорається власними силами. Викликавши наряд поліції та швидку допомогу, вона залишилася на місці події до приїзду карети швидкої та самостійно надала домедичну допомогу постраждалому.

Завдяки небайдужості й активній громадянській позиції нашої курсантки вдалося запобігти подальшому розгортанню конфлікту.

 

Курсант НАВС запобігла розгортанню конфлікту в публічному місці

 

Цей випадок набув широкого резонансу в регіоні. Інформацію про подію також розміщено на вебсайті ГУНП у Полтавській області.

Ми пишаємося тим, що в Національній академії внутрішніх справ навчається молодь, яка свідомо обрала професію правоохоронця і завжди готова прийти на допомогу громадянам.

ГВСРД ННІ № 3 НАВС

Схожі новини: