Контраст
Шрифт
Курсанта ХНУВС відзначено Подякою начальника ГУНП
НАВС

Начальник Головного управління поліції у Вінницькій області Іван Іщенко відзначив курсанта факультету № 2 Харківського національного університету внутрішніх справ рядового поліції Євгенія Лащенка за оперативні дії під час затримання злочинця по гарячих слідах. Він вручив йому Подяку за сумлінне ставлення до виконання професійного обов’язку, особистий внесок у забезпечення службової діяльності Національної поліції Вінницької області.

Нагадаємо, що, перебуваючи поза службою на одній з вулиць м. Вінниця, куди зараз передислоковано факультет № 2 ХНУВС, хлопець почув крик перехожого про те, що у нього вирвали сумку з грошима та телефоном. Євгеній миттєво оцінив ситуацію і за кілька хвилин наздогнав та затримав втікача. Курсант передав чоловіка працівникам поліції, які прибули за викликом.

Як зазначає ректор університету Валерій Сокуренко, «колектив університету робить усе необхідне для навчання та виховання гідного поповнення для лав Національної поліції — справжніх патріотів України, мужніх, вмотивованих, здатних вже сьогодні захищати права співгромадян. Пишаємося гідним вчинком нашого курсанта, який виявив мужність і застосував на практиці вміння, знання та навички».

ВЗГ ХНУВС

Схожі новини: