Контраст
Шрифт
Курсанти ДДУВС нестимуть службу на кордоні
З метою посилення державного кордону та здійснення заходів із забезпечення під час дії воєнного стану публічної безпеки і порядку, курсанти 2 та 3 курсів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ будуть направлені в одну з областей України.
НАВС
Caption

Протягом місяця 50 здобувачів ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції нестимуть службу спільно із представниками Державної прикордонної служби України. Курсантів ознайомлено із ділянками відповідальності, з наявними загрозами та алгоритмом дій.

Здобувачі нестимуть службу у прикордонних нарядах, спільно з інспекторами груп виконуватимуть моніторинг обстановки у якості молодших прикордонних нарядів та здійснюватимуть поліцейські функції.

 

Під час проведення інструктажу ректор ДДУВС Олександр Моргунов наголосив на високій відповідальності курсантів, адже вони представлятимуть область та заклад вищої освіти. Увагу акцентовано на заходах особистої безпеки, неприпустимості корупційних проявів та дотриманні етичної поведінки під час спілкування з громадянами.

Caption

 

Caption
Caption

 

Схожі новини: