Контраст
Шрифт
Курсанти ДДУВС – серед чемпіонів міста з рукопашного бою
Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ вибороли призові місця на Кубку міста з рукопашного бою.
НАВС
Caption

Дводенні змагання відбулися на базі спортивного комплексу «Динамо» за ініціативи ГО «Дніпровська міська федерація рукопашного бою» та управління спорту департаменту гуманітарної політики ДМР.

Участь у чемпіонаті взяли 11 здобувачів ДДУВС: усі хлопці виступали в розділі «дозований контакт», який дозволяє завдання ударів руками і ногами (кулаком, стопою, гомілкою) та виконання кидків, утримань, больових та задушливих прийомів. Оцінював учасників рефері міжнародної категорії Валентин Іващенко, а самі поєдинки відбувалися без зупинки часу для нарахування балів.

Caption
Caption
Caption

За результатами змагань, курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ вибороли 8 медалей:

1 місце – Ярослав Осіпік (ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції), Петро Кравченко та Осман Сафаров (факультет кримінальної поліції);

2 місце – Ілля Ченчик (ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції), Артур Бурда та Андрій Ісаєв (факультет кримінальної поліції);

3 місце – Даніїл Томас (ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції) та Богдан Курілех (факультет кримінальної поліції).

Вітаємо наших переможців!

Caption
Схожі новини: